Plus500 recension 2021


Plus500 recension 2021

Om Plus 500 En intressant aspekt av Plus500-upplevelsen är att den inte anställer någon säljpersonal och istället gör det lättare att öppna ett konto. I början av företagets verksamhet för mer än tio år kunde alla med ett Facebook eller ett Google konto registrera sig, öppna ett konto och börja handla på Plus500.
Tusentals nya kunder strömmade till, men företaget utsattes för organisatoriska problem och var tvungen att frysa öppningen av nya konton i flera månader efter att Financial Conduct Authority (FCA) hade krävt av företaget att slutföra verifieringsförfarandet för alla befintliga kunder.

Plus500 var en av de första som började utvidga sina erbjudanden till traditionella produkter som aktier och ETF:er för att låta kunder diversifiera sina portföljer.

2015 gick företaget in som den officiella sponsorn för idrottsvård i Atletico Madrid-teamet, och två år senare gick man med som sponsor för det australiska rugbylaget The Brumbies.

Företaget var också ett av de första licensierade företagen som märkte uppmärksammade den allt mer ökade intresset för kryptovalutor. För närvarande erbjuder man mer än sex stora valutor utöver ett index som innehåller ett antal digitala tillgångar, vilket gör det möjligt för handlaren att diversifiera sin portfölj och minimera riskerna för exponering av endast en valuta.

                                                                                     


 

Tillgängliga tillgångar för handel på Plus500

Plus500 tillhandahåller över 2 500 finansiella instrument som inkluderar Forex, råvaror, index, aktier, terminer, optioner, kryptokurser. Noterar att alla dessa instrument erbjuds i form av CFD:er,
 

Plus 500 handelsplattformar

Företaget tillhandahåller en egen handelsplattform, WebTrader, som ger en smidig och stabil handelsupplevelse, mobilt och i webbläsare.

Plus500-plattformen ger ett lättanvänt gränssnitt med möjlighet att zooma in diagram och möjlighet att använda mer än 100 tekniska indikatorer.

Plus500-plattformen gör det möjligt för kunder att sätta in och ta ut pengar direkt via plattformen, samt enkelt växla mellan ett riktigt konto och ett Plus500-demokonto.

Plus500 Sverige

Plus500 är en av de ledande leverantörerna av CFD:er online i Sverige. För att alla ska kunna handla med finansiella instrument har Plus500 en webbplats på svenska.
 

Ska man betala skatt på vinster gjorda hos Plus500?

Ja. Alla inkomster oavsett varifrån de kommer ska beskattas i Sverige. Tänk på att eventuella förluster som gjorts är avdragsgilla och ska också tas upp i deklarationen.
 

Är Plus500 en bluff?

Nej. Plus500 är inte bluff. Plus500 är ett seriöst företag som erbjuder online handlare att handla med finansiella instrument från hela världen. Flera miljoner transaktioner görs varje månad på Plus500 och företaget är även noterat på Londonbörsen sedan 2013. Plus500 är en seriös mäklare av finansiella instrument.
 

Plus500 provisioner och avgifter

Nattfinansiering
Avgift för valutaväxling
Aktiehandelsbaserad provision
Avgift vid inaktivitet
Plus500 erbjuder några av de lägsta spridningarna i branschen.
 

Fördelar med Plus500

Plus500 är ett företag noterat på Londonbörsen och licenserat. vilket ger maximalt skydd för kundernas medel.

License : Plus500CY Ltd authorized & regulated by CySEC (#250/14).

Plus500 använder den direkta marknadstillträdesmodellen istället för ett klareringhus, vilket förhindrar konflikter mellan företagens intressen och kundernas.

Plus500 erbjuder Stopp Loss-garanti för vissa finansiella instrument.

Plus500 ger traders med tillräcklig erfarenhet möjlighet att gå med i Professional Client-programmet som gör att de kan öka på hävstångseffekten.

Plus500 är medlem i flera obligatoriska försäkringsfonder, till exempel UK Financial Services Compensation Fund, som skyddar handlarnas medel vid företagets brittiska filial med ett värde av upp till 85 000 £. Plus500 är också medlem i Cypern Investor Compensation Fund, som ger en försäkringstäckning på 20 000 € per handlare

Plus500CY Ltd använder inte kundmedel som säkring.

Kundens pengar förvaras i separata förtroendekonton och hanteras enligt bestämmelserna i bolagslagen.

Plus500CY Ltd spekulerar inte på marknaden

Plus500CY Ltd använder inte kundmedel för investeringar eller kommersiella ändamål.

Plus500CY Ltd använder egna medel för säkring och använder aldrig klientmedel för detta.

Plus500CY Ltd står under tillsyn av CySEC

Plus500CY Ltd har ingen exponering mot företags- eller statspapper

Skydd i händelse av att Plus500CY Ltd är under likvidation: alla kunders medel sparas på ett separat förtroendekonto. Dessa insättningar har alla former av rättsligt skydd som beviljats förtroendefonder.

Plus500CY Ltd authorized & regulated by CySEC och följer alla bestämmelser och lagar om skydd av klientmedel.
Företaget erbjuder sin webbplats på mer än 32 språk.

 

Nackdelar med Plus500

Var uppmärksam på att de finansiella instrumenten som du investerar i har du inte ägande rätt till. Du satsar enbart på objektets värdeförändring.

Plus500 har begränsningar för blixthandel eller "skalning". Till exempel bör öppningstiden för transaktionen inte vara mindre än två minuter, och i händelse av att företaget märker att detta mönster för att öppna och stänga affärer görs under en kort period kan det förbjuda eller stänga ditt konto helt.

Plus500 tillhandahåller inte MetaTrader 4-plattformen, som är mycket populär och ger ett stort antal indikatorer och funktioner. Dessutom begränsar bristen på MT4 traderns förmåga att använda expertrådgivare och andra anpassade indikatorer. WebTrader-plattformen är dessutom stängd så att det inte går att integrera eller lägga till analysverktyg eller robotar för automatiserad handel.

Plus500 erbjuder ett begränsat antal marknadsanalyser. Den bästa av dem är kanske "Traders Morale" -indikatorn som visar procentandelarna av långa och korta positioner som öppnats av Plus500-handlare på en specifik tillgång och därmed ger en översikt över marknadens ställning gentemot detta instrument.

Det finns begränsade utbildningsresurser, eftersom företaget endast tillhandahåller ett dokument "Master Information Document", som ger grundläggande fakta om varje finansiellt instrument och de risker som är förknippade med det. Detta dokument kan vara svårt att förstå, eller med andra ord du måste ha tillräckligt med bakgrund till alla finansiella instrument innan du tänker börja handla med Plus500.
 

Kundtjänst

Kundtjänsten kan nås via livechatt eller e-post 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Dessutom ger avsnittet FAQ, Ofta ställda frågor, omfattande svar på ett stort antal tekniska och administrativa problem som kunden kan stöta på.
 

Omdöme om Plus500

Plus500 är det perfekta valet för handlare som har kostnadsfaktorn som högsta vid val av en CFD-plattform. Företaget tillhandahåller mycket låga speads. Kostnadsfördelarna sker inte på bekostnad av säkerheten eftersom Plus500 övervakas av så många tillsynsmyndigheter, och att de är noterade på London Stock Exchange, ger företaget stor grad av tillförlitlighet jämfört med flera andra tillgängliga alternativ på marknaden.

Å andra sidan är Plus500 inte det rätta valet för erfarna handlare som vill använda automatiserade handelsverktyg, hanterade konton eller som vill dra nytta av MT4-plattformens funktionella funktioner som företaget inte tillhandahåller samtidigt som det begränsar sig till att erbjuda sin egen plattform. Trots fördelen med lägre handelskostnader erbjuder Plus500 inte ytterligare incitament för investerare med stora handelsvolymer.
 

Riskvarning:

Handel med råvaror, valutor och CFD-handel osv har en hög grad av risk och passar inte alla investerare. Tänk noga över din ekonomiska situation och kompetensnivå innan du bestämmer dig för att investera i någon av dessa produkter. Det kan bli förlust när du tradar och som överstiger värdet på dina insatta pengar. Handla därför aldrig för mer än du har råd att förlora. 76,4% av enskilda handlare har förluster när de handlar med Plus500.

Fem steg i hur du investerar i utländska valutor


Jun 12 2022

Spara i kryptovaluta


Feb 20 2022

Skillnad på elproducent och elleverantör


Jan 31 2022

Handla Krypto Via Binance

Till Binance

Plus500 recension 2021


Läs mer

AvaTrade recension 2021


Läs mer

Handel med olja

Handel med guld