AvaTrade

eToro är en av de mest ansedda och välrenommerade finansiella handelsbranscherna på marknaden som erbjuder handel med CFD:er. Med mångårig erfarenhet har företaget byggt upp en populär samlingsplats som kallas för social trading och som har kopierats av många andra företag.

✔️ Utmärkt Social Trading
✔️ Ledande inom kopieringhandel
✔️ Brett utbud av kryptovaluta
Besök Etoro

eToro recension 2021

Om eToro eToro grundades på Cypern 2007 och företaget hade som mål att skapa ett så kallat ”social trading”, som kan översättas med social handel, och som var revolutionerande vid den tidpunkten. Idag har den sociala handels idén växt till att bli ett framgångsrikt investeringsnätverk som besöks av traders som delar med sig av sin kunskap och ger tips på strategier hur man lyckas i sin handel. Genom att kopiera framgångsrika strategier tillhandahåller plattformen också flera parametrar som gör det möjligt för kopieraren att justera inställningarna så att riskerna anpassas efter dennes önskemål.

En stor fördel med eToro är licensierat av Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannien, och det är en av de bästa, om inte den bästa, globala tillsynsmyndigheten. eToro är även reglerad i Cypern av Cyprus Securities Exchange Commission (CySec) och auktoriserat av Australian Securities and Investments Commission (ASIC) i Australien.
 

Insättning och uttag på eToro

Lägsta insättningen vid öppnande av ett nytt konto är 200 $ och minsta uttagsbelopp är 50 $. I de fall då handel inte har genomförts under 12 månader i rad drar företaget 10 $ per månad för att hålla kontot fortsatt aktiv.
 

Tillgängliga tillgångar för handel

eToro erbjuder valuta, råvaror och CFD:er. Företaget tillhandahåller också handel på hundratals aktier, tillsammans med 30 CFD: er på kryptokurser.
eToro tillhandahåller CopyPortfolios investeringsportföljer som innehåller de framgångsrikaste handlarnas investeringar. Du kan välja bland tre typer av CopyPortfolios-fonder: Top Trader Portfolios-fonder för topp-traders, som består av de bäst presterande handlarna på eToro, och Market Portfolios-fonder för marknader som innehåller CFD:er för aktier eller råvaror eller ETF som handlas under en enda marknadsstrategi och Partner CopyPortfolios som har skapats av eToros partners.

 

 


eToros handelsplattformar

eToro har en egen handelsplattform som är lättanvänd och enkel att orientera sig på.
 

eToro demokonto

eToro erbjuder ett gratis demokonto laddat med 100 000 $ i fiktiva pengar som kunden kan träna på att bygga upp en portfölj med.
 

eToros fördelar

Företaget är ledande inom social handel och kopieringshandel.

Gratis aktiehandel tillgänglig för europeiska kunder och låga provisioner för icke-europeiska kunder. Företaget tar ut rolloveravgifter på 24 cent per tusen dollar.

En av eToros starka sidor är mångfalden i kryptovaluta-produkterna.

Företaget är licenserat av många prestigefyllda tillsynsmyndigheter.

eToro ger skydd mot den negativa balansen för professionella kunder, vilket är frivilligt för företaget eftersom det inte är skyldigt att tillhandahålla detta sortens skydd för den här kategorin av investerare.
 

eToros nackdelar

Du äger inte de underliggande tillgångarna utan du satsar enbart på objektets kursutveckling.

Det finns ingen garanti för att stop loss order verkställs.

Det finns inga alternativ till andra handelsplattformar än eToros egen plattform.

Är eToro en bluff?

Nej, eToro är absolut ingen bluff. Företaget är ett av de mest ansedda företagen inom finansiell handel online. Att eToro är reglerad via tre olika ansedda instanser borgar för att företaget följer de lagar och regler som är uppsatta av branschen.
 

eToro i Sverige

eToros tjänster är även tillgängliga för handlare och daytraders i Sverige. Den användarvänliga webbplatsen är fylld med information på svenska och det är lätt att leta sig fram till information.
 

Ska man betala skatt på vinster hos eToro?

Ja. Du måste ta upp de vinster du gör på handel från eToro i din deklaration, men kom ihåg att du även får dra av förluster. På skattemyndighetens sida hittar du information om hur man deklarerar inkomster och avdrag från trading.
 

Kundtjänst

eToro har ett omfattande support- och FAQ-del som ger användbar information. Det finns en livechattjänst, men den är endast tillgänglig för registrerade kunder. Det finns företagskonton på sociala medier men de innehåller för det mesta marknadsföringsfrågor och analyser istället för att ge svar på kundsupportfrågor.

Etoro
Besök AvaTrade

eToro omdöme

eToro är ett idealiskt val för både nybörjare och vana handlare. Nya handlare som inte har tillräckliga kunskaper eller handlare som inte har tillräckligt med tid att sätta sig in i handel på egen hand kan kopiera andras framgångsrika strategier och följa dem. Den sociala plattformen som är i toppklass är guld värd. eToro utvecklas hela tiden och kommer säker att vara även i framtiden ett av de ledande företagen inom finansiell handel.
 

Riskvarning:

All handel oavsett om det är med råvaror, valutor och CFD: er osv har en hög grad av risk och kanske inte passar alla investerare. Innan du bestämmer dig för att handla någon av dessa produkter bör du tänka noga över dina mål, ekonomiska situation och kompetensnivå. Observera att det kan bli förlust när du handlar med dessa produkter som överstiger värdet på dina insatta pengar. Handla därför aldrig för mer än du har råd att förlora. 75% av enskilda handlare har förluster vid handel med eToro.
 

Hur man öppnar ett konto och loggar in på eToro

Det första steget i att öppna ett konto hos eToro är mycket enkelt, du ska fylla i en del uppgifter om dig och välja ett lösenord som är starkt nog för att säkerställa sekretess och säkerhet. Du kan även registrera dig direkt med ditt konto på Google eller Facebook. Uppgifter som ska fyllas i är adressen och landet och notera här att du måste ange att du inte är medborgare i USA, eftersom eToro inte accepterar kunder från USA eller innehavare av dess nationalitet.
Därefter kommer frågor om dina erfarenheter av handel, inom vad du har investerat förr; aktier, valutor, kryptovalutor, råvaror etc.

När du har tydliggjort dina inkomstkällor ska du följa anvisningen som kommer upp för att bekräfta allt. Företaget skickar en kod till din mobiltelefon, som du måste registrera på sidan.

Nu är det dags för verifieringsprocessen. Ladda upp en kopia på ditt pass eller ID och en kopia på ett dokument som bekräftar din adress. Dokumentet kan vara en telefon-, vatten eller en elräkning och får inte vara äldre än 6 månader.

Nu har du slutfört din registreringsprocedur och du kommer att se ett meddelande som säger att företaget kommer att verifiera din identitet, vilket kan ta tre upp till arbetsdagar och sedan får du ett meddelande som antingen ber om kompletterande uppgifter eller att dina dokument är accepterade och att alla funktioner på ditt konto är aktiverade.

När du har fått klartecken att ditt konto är aktivt kan du logga in på eToros handelsplattform och verifiera din data och välja tjänster som tillhandahålls av eToro. Börja med att välja Hjälp, så att du får information om hur man startar handel, handelstider, information om kopieringhandel, erbjudanden och hjälpmedel som finns tillgängliga på plattformen. eToro tillhandahåller många betalningsmetoder; kreditkort, banköverföring och globala elektroniska plånböcker för att nämna några. Passa på att fylla i din huvudsakliga betalningsmetod.

För att börja handla ska du gå till marknadssidan på eToro-plattform där aktier, valutor, råvaror och andra investeringsinstrument presenteras. Genom att klicka på nyhetsöversiktknappen på plattformen får du tillgång till färska nyheter och datarelaterade till finansmarknader över hela världen.


Etoro

4/5

⭐⭐⭐⭐
Besök Etoro