Informationssida

TradeCfd är en fristående webbplats som inte tillhör något mäklarföretag, handelsplattform eller finansiell institution. Vi ger information om olika finansiella online handelsplatser och även reklam görs för dessa. TradeCfd äger inte webbplatserna. Syftet är enbart att ge så tillförlitlig och aktuell information som möjligt. TradeCfd reserverar sig för eventuella felaktigheter i innehållet och förbehåller rätten att ändra på information utan föregående förvarning. Aktualiteten eller tillförlitligheten på webbplatsen garanteras inte. Tredje part kan ändra innehåll och regler och TradeCfd kan inte hållas ansvarig för dessa. Kontrollera därför alltid regler och bestämmelser med företaget du anlitar för att göra dina satsningar ifrån. Innehållet på TradeCfd webbplats är copyright skyddat och får inte kopieras eller spridas utan tillstånd.

Urvalsmetodik

För att hjälpa dig att välja de bästa mäklarna online har vi genomfört omfattande granskningar och gått igenom deras utbud och historik. Det första steget var att välja de bästa mäklarna när det gäller rykte och regleringslicenser. Det andra steget var att jämföra avgifter, provisioner, handelsplattformar och kundservice, tills vi fick en helhetsbild av företaget.

Vad gör en viss mäklare till ett lämpligt alternativ?

Det första villkoret, som är det viktigaste, är att mäklarföretaget är reglerat av tillförlitliga tillsynsorgan. Regleringslicenser säkerställer att alla mellanhandssåtgärder, aktiviteter och tjänster omfattas av tillsyn av specialiserade statliga organ som har färdigheter och verktyg för att säkerställa att bästa praxis följs i kundernas intresse och för att undvika bedrägliga metoder.

Tillsynsorgan säkerställer också att kundfonderna separeras från företagets verksamhet så att de förblir säkra och riskfria i händelse av att mäklaren försätts i konkurs eller hamnar i finansiell insolvens.

Satsa ansvarsfullt

Spela aldrig för mer pengar än du har råd att avvara! Inom CFD-handel investerar man med hävstång och en minimal kursutveckling kan få stora konsekvenser, som kan vara antingen positiva eller negativa. I värsta fall kan du förlora mer än det insatta beloppet. Tänk därför noga för hur mycket pengar du har råd att förlora innan du tar risker inom CFD-handeln!

Cfd Brokers

{}